Polis uyuşturucuya geçit vermedi

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.04.2022 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2022 - 10:16
 

Polis uyuşturucuya geçit vermedi

BURDUR'da polisin 8- 15 Nisan tarihleri arasında uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada yakaladığı 17 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 8- 15 Nisan tarihleri arasında, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçları kapsamında 17 şüpheliye işlem yaptı. Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramada, 22,41 gram metamfetamin, 2,14 gram esrar, 4 sentetik uyuşturucu enrjekte edilen kağıt parçası, hassas terazi, 14 kullanımı kontrole tabi hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 215 lira, uyuşturucu kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi. Şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı, 4 şüpheli adli kontrol şartı ile mahkemece, 10 şahıs ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki efadesinin ardından serbest bırakıldı.
BURDUR'da polisin 8- 15 Nisan tarihleri arasında uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada yakaladığı 17 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 8- 15 Nisan tarihleri arasında, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçları kapsamında 17 şüpheliye işlem yaptı. Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramada, 22,41 gram metamfetamin, 2,14 gram esrar, 4 sentetik uyuşturucu enrjekte edilen kağıt parçası, hassas terazi, 14 kullanımı kontrole tabi hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 215 lira, uyuşturucu kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı, 4 şüpheli adli kontrol şartı ile mahkemece, 10 şahıs ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki efadesinin ardından serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.