RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU LİSESİNDE GERÇEĞİ ARATMAYACAK DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.03.2022 - 09:04, Güncelleme: 09.03.2022 - 09:04
 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU LİSESİNDE GERÇEĞİ ARATMAYACAK DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deprem Tatbikatına katıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi sınıfında başlayan tatbikatta deprem anı ve tahliyesinde öğrencilere eşlik eden Vali Arslantaş, birlikte toplanma alanına geçtiler. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri organizasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Kızılay ve Burdur Arama Kurtarma Ekipleri tahliye sonrası deprem çadırlarını kurdular. Vali Arslantaş deprem çadırına girerek deprem çadırının özellikleri hakkında bilgi aldı. Vali Arslantaş, tatbikat sonrası Deprem Görselleri Sergisi ve AKUT Malzemelerinin Tanıtım standını gezdi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deprem Tatbikatına katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi sınıfında başlayan tatbikatta deprem anı ve tahliyesinde öğrencilere eşlik eden Vali Arslantaş, birlikte toplanma alanına geçtiler.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri organizasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Kızılay ve Burdur Arama Kurtarma Ekipleri tahliye sonrası deprem çadırlarını kurdular. Vali Arslantaş deprem çadırına girerek deprem çadırının özellikleri hakkında bilgi aldı.

Vali Arslantaş, tatbikat sonrası Deprem Görselleri Sergisi ve AKUT Malzemelerinin Tanıtım standını gezdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.