Şampiyon tekvandocunun öğrencilerine kuşak takıldı 

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2022 - 14:57, Güncelleme: 20.06.2022 - 15:29
 

Şampiyon tekvandocunun öğrencilerine kuşak takıldı 

Şampiyon tekvandocunun öğrencilerine kuşak takıldı 
ANTALYA'nın Demre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı tekvando kursunda, Avrupa ve dünya üçüncülükleri bulunan ve Türkiye şampiyonu olan beden eğitimi öğretmeni Şeyda Şerefoğlu'nun yetiştirdiği tekvandoculara törenle kuşak kuşatıldı. Demre ilçesine bağlı Çevreli Mahallesi'nde, Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce tekvando kursu açıldı. Kursta antrenör olarak, çeşitli Türkiye şampiyonlukları bulunan, 1989 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 65 kiloda dünya üçüncüsü, 1988 ve 1990 Avrupa şampiyonalarında yine 65 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Şeyda Şerefoğlu görev aldı. Çevre Bozoğlu Tarkun İlk ve Ortaokulu'nda aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Şeyda Şerefoğlu 2,5 ay süren kursta 38 tekvandocu yetiştirdi. Şeyda Şerefoğlu'nun yetiştirdiği tekvandocular için kuşak sınavı yapıldı. Sınavda 38 tekvandocudan 13'ü sarı-yeşil, 25'i de sarı kuşak almaya hak kazandı. 38 genç tekvandocunun kuşakları Kaymakam Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, tekvando antrenörleri Şeyda Şerefoğlu ve Arif Yılmaz tarafından takıldı.  Kaymakam Onur Şatıroğlu, "Şampiyon bir antrenörün yetiştirdiği sporcular içinden mutlaka şampiyon sporcular çıkacaktır. Bu arkadaşlarımızın içinden önce Türkiye şampiyonları, sonra Avrupa ve dünya şampiyonları bekliyoruz. Bu kurs, gelecek yıl mutlaka devam etmeli. Hedefe doğru yürümelisiniz" dedi. FOTOĞRAFLI    
Şampiyon tekvandocunun öğrencilerine kuşak takıldı 

ANTALYA'nın Demre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı tekvando kursunda, Avrupa ve dünya üçüncülükleri bulunan ve Türkiye şampiyonu olan beden eğitimi öğretmeni Şeyda Şerefoğlu'nun yetiştirdiği tekvandoculara törenle kuşak kuşatıldı.

Demre ilçesine bağlı Çevreli Mahallesi'nde, Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce tekvando kursu açıldı. Kursta antrenör olarak, çeşitli Türkiye şampiyonlukları bulunan, 1989 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 65 kiloda dünya üçüncüsü, 1988 ve 1990 Avrupa şampiyonalarında yine 65 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Şeyda Şerefoğlu görev aldı. Çevre Bozoğlu Tarkun İlk ve Ortaokulu'nda aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Şeyda Şerefoğlu 2,5 ay süren kursta 38 tekvandocu yetiştirdi.
Şeyda Şerefoğlu'nun yetiştirdiği tekvandocular için kuşak sınavı yapıldı. Sınavda 38 tekvandocudan 13'ü sarı-yeşil, 25'i de sarı kuşak almaya hak kazandı. 38 genç tekvandocunun kuşakları Kaymakam Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, tekvando antrenörleri Şeyda Şerefoğlu ve Arif Yılmaz tarafından takıldı. 
Kaymakam Onur Şatıroğlu, "Şampiyon bir antrenörün yetiştirdiği sporcular içinden mutlaka şampiyon sporcular çıkacaktır. Bu arkadaşlarımızın içinden önce Türkiye şampiyonları, sonra Avrupa ve dünya şampiyonları bekliyoruz. Bu kurs, gelecek yıl mutlaka devam etmeli. Hedefe doğru yürümelisiniz" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.