Sandıklı'da Kaymakam Mehmet Sülün göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.09.2022 - 13:34, Güncelleme: 07.09.2022 - 13:34
 

Sandıklı'da Kaymakam Mehmet Sülün göreve başladı

Sandıklı'da Kaymakam Mehmet Sülün göreve başladı
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Sandıklı Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Sülün göreve başladı. Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya'nın Selçuklu ilçesine atandı. Sandıklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Sülün ise ilçedeki görevine başladı. Hükümet Konağı binasına gelen Sülün, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi. Kaymakam Mehmet Sülün'ü Belediye Başkanı Mustafa Çöl makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. FOTOĞRAFLı
Sandıklı'da Kaymakam Mehmet Sülün göreve başladı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Sandıklı Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Sülün göreve başladı.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya'nın Selçuklu ilçesine atandı. Sandıklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Sülün ise ilçedeki görevine başladı. Hükümet Konağı binasına gelen Sülün, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

Kaymakam Mehmet Sülün'ü Belediye Başkanı Mustafa Çöl makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

FOTOĞRAFLı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.