ŞEFFAF ODADA VATANDAŞLARIN SORUNLARINA NEŞTER

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.10.2022 - 16:06, Güncelleme: 17.10.2022 - 16:06
 

ŞEFFAF ODADA VATANDAŞLARIN SORUNLARINA NEŞTER

Bucak Belediyesi yeni bir uygulamaya imza atarak, Belediye Başkanı Emrullah Ünal mahalle mahalle vatandaşların sorunlarını dinlemeye bu gün Kaymakamlık parkında ilkini gerçekleştirdi.
Bucak Belediyesi yeni bir uygulamaya imza atarak, vatandaşların sorunlarını belediye binasında değil, şeffaf oda ile mahalle bazında vatandaşların sorunlarını dinlemeye bu gün Kaymakamlık parkında başladı. Şeffaf odada tek tek vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, vatandaşların sorunlarına neşter vurmaya başladı. İlk kez uygulanan uygulamada Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Vatandaş bize değil, biz vatandaşın ayağına gitmeye karar verdik. Şeffaf oda ile tüm mahallelerde belediyemize gelemeyen, bizlere ulaşamayan vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilerleyen haftalarda her hafta bir mahallede şefaf odada vatandaşların sorunlarını dinleysek.
Bucak Belediyesi yeni bir uygulamaya imza atarak, Belediye Başkanı Emrullah Ünal mahalle mahalle vatandaşların sorunlarını dinlemeye bu gün Kaymakamlık parkında ilkini gerçekleştirdi.

Bucak Belediyesi yeni bir uygulamaya imza atarak, vatandaşların sorunlarını belediye binasında değil, şeffaf oda ile mahalle bazında vatandaşların sorunlarını dinlemeye bu gün Kaymakamlık parkında başladı. Şeffaf odada tek tek vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, vatandaşların sorunlarına neşter vurmaya başladı. İlk kez uygulanan uygulamada Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Vatandaş bize değil, biz vatandaşın ayağına gitmeye karar verdik. Şeffaf oda ile tüm mahallelerde belediyemize gelemeyen, bizlere ulaşamayan vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilerleyen haftalarda her hafta bir mahallede şefaf odada vatandaşların sorunlarını dinleysek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.