SP Dinar İlçe Başkanı Öztürkavcı, son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.01.2022 - 16:17, Güncelleme: 18.01.2022 - 16:17
 

SP Dinar İlçe Başkanı Öztürkavcı, son yolculuğuna uğurlandı

SP Dinar İlçe Başkanı Öztürkavcı, son yolculuğuna uğurlandı
  Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) Dinar İlçe Başkanı Ahmet Öztürkavcı son yolculuğuna uğurlandı. Yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanede vefat eden Saadet Partisi Dinar İlçe Başkanı Ahmet Öztürkavcı öğle namazına müteakip Dörtyol camisinde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve yakınları başta olmak üzere Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de katılımıyla kılınan namazın ardından Öztürkavcı toprağa verildi. FOTOĞRAFLI
SP Dinar İlçe Başkanı Öztürkavcı, son yolculuğuna uğurlandı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) Dinar İlçe Başkanı Ahmet Öztürkavcı son yolculuğuna uğurlandı.

Yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanede vefat eden Saadet Partisi Dinar İlçe Başkanı Ahmet Öztürkavcı öğle namazına müteakip Dörtyol camisinde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve yakınları başta olmak üzere Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de katılımıyla kılınan namazın ardından Öztürkavcı toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.