'Stres atmaca' paylaşımının ardından motosikletiyle geçirdiği kazada öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.12.2022 - 12:46, Güncelleme: 21.12.2022 - 12:46
 

'Stres atmaca' paylaşımının ardından motosikletiyle geçirdiği kazada öldü

'Stres atmaca' paylaşımının ardından motosikletiyle geçirdiği kazada öldü
Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Abdullah Bayar (25), kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu bariyere çarpıp, hayatını kaybetti. Bayar'ın, kazadan yaklaşık 1 saat önce arkadaşlarınınkinin de yer aldığı motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü. ​Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Bodrum- Turgutreis kara yolunda meydana geldi. Motosikletli bir grup arkadaşıyla birlikte Bodrum yönüne giden Abdullah Bayar’ın kontrolünü yitirdiği 48 BA 016 plakalı motosiklet devrildi. Bayar bariyerlere çarparken, motosiklet ise yaklaşık 200 metre sürüklendi. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Abdullah Bayar, kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Acı haberi alıp hastaneye gelen yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ Abdullah Bayar'ın kazadan yaklaşık 1 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, arkadaşlarınınkinin de yer aldığı motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü. Bir süre önce yaptığı bir diğer paylaşımda ise Bayar'ın motosikletin önünü kaldırarak, tehlikeli şekilde ilerlediği anlar yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
'Stres atmaca' paylaşımının ardından motosikletiyle geçirdiği kazada öldü

Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Abdullah Bayar (25), kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu bariyere çarpıp, hayatını kaybetti. Bayar'ın, kazadan yaklaşık 1 saat önce arkadaşlarınınkinin de yer aldığı motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü.
​Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Bodrum- Turgutreis kara yolunda meydana geldi. Motosikletli bir grup arkadaşıyla birlikte Bodrum yönüne giden Abdullah Bayar’ın kontrolünü yitirdiği 48 BA 016 plakalı motosiklet devrildi. Bayar bariyerlere çarparken, motosiklet ise yaklaşık 200 metre sürüklendi. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Abdullah Bayar, kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Acı haberi alıp hastaneye gelen yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ
Abdullah Bayar'ın kazadan yaklaşık 1 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, arkadaşlarınınkinin de yer aldığı motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü.
Bir süre önce yaptığı bir diğer paylaşımda ise Bayar'ın motosikletin önünü kaldırarak, tehlikeli şekilde ilerlediği anlar yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.