SU KOMİSYONU’NDAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BEKİR CANAVAR’A ZİYARET
SU KOMİSYONU’NDAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BEKİR CANAVAR’A ZİYARET
Bucak Belediyesi bünyesinde oluşturulan Su Komisyonu, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ilçenin su sorunlarının çözümüne yönelik geliştirilen projeler ve komisyonun aldığı kararlar üzerine önemli istişarelerde bulunuldu. Görüşmede, özellikle su tasarrufu bilincinin küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gerektiği vurgulandı.
Su Tasarrufu Bilinci İçin Ortak Projeler Planlanıyor
Toplantıda, Bucak’taki okullarda suyun önemi ve su tasarrufu konusunda öğrencilere yönelik eğitim programları ve projelerin başlatılması kararlaştırıldı. Bu sayede hem mevcut su kaynaklarının korunması hem de gelecekte daha bilinçli bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.
Komisyon üyeleri, suyun hayatın vazgeçilmez kaynağı olduğunu hatırlatarak, çocuklara ve gençlere bu bilincin aşılanmasının geleceğimiz için kritik önemde olduğunun altını çizdi.
Bucak Belediyesi Su Komisyonu, farklı kurumlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceklerini ve su tasarrufu konusunda farkındalığı artırmak için aktif adımlar atacaklarını duyurdu.
Burdur HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.