Sultangazi'de 301 polisin katılımıyla asayiş denetimi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2022 - 23:54, Güncelleme: 25.03.2022 - 23:54
 

Sultangazi'de 301 polisin katılımıyla asayiş denetimi

Sultangazi'de 301 polisin katılımıyla asayiş denetimi
Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) - SULTANGAZİ'de yapılan asayiş denetimlerinde şüpheli görülen araçlar ve kişiler durdurularak kontrol edildi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında akşam saatlerinde asayiş denetimleri gerçekleştirdi. 301 personelin katılımıyla gerçekleşen denetimlerde ekipler, eğlence mekanlarında ve yoğun bölgelerde kimlik kontrolü yaparak GBT taramasında bulundu. Şüpheli görülen otomobil ile motosiklet sürücülerinin üstleri ve araçları didik arandı, belgelerine bakıldı. Denetimler kapsamında, 83 umuma açık iş yeri, 741 araç, 91 motosiklet ve 2 bin 245 kişi kontrol edildi. Denetimler sonucunda, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, aranması olan 7 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 75 gram uyuşturucu ele geçirilirken 8 otomobil için yasal işlem yapıldı. Sürücülere toplamda 14 bin 783 TL para cezası kesildi.(DHA) (FOTOĞRAF)
Sultangazi'de 301 polisin katılımıyla asayiş denetimi

Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) - SULTANGAZİ'de yapılan asayiş denetimlerinde şüpheli görülen araçlar ve kişiler durdurularak kontrol edildi.
Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında akşam saatlerinde asayiş denetimleri gerçekleştirdi. 301 personelin katılımıyla gerçekleşen denetimlerde ekipler, eğlence mekanlarında ve yoğun bölgelerde kimlik kontrolü yaparak GBT taramasında bulundu. Şüpheli görülen otomobil ile motosiklet sürücülerinin üstleri ve araçları didik arandı, belgelerine bakıldı.
Denetimler kapsamında, 83 umuma açık iş yeri, 741 araç, 91 motosiklet ve 2 bin 245 kişi kontrol edildi. Denetimler sonucunda, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, aranması olan 7 kişi gözaltına alındı.
Ayrıca, 75 gram uyuşturucu ele geçirilirken 8 otomobil için yasal işlem yapıldı. Sürücülere toplamda 14 bin 783 TL para cezası kesildi.(DHA)

(FOTOĞRAF)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.