Sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikramı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.07.2022 - 15:00, Güncelleme: 09.07.2022 - 15:00
 

Sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikramı

Sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikramı
  Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da jandarma ekipleri sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikram etti. Burdur'un Ağlasun ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri Ağlasun-Isparta Karayolu'nda otomobilleri durdurarak, sürücülere ve araçtakilere kolonya ile bayram şekeri ikram etti. Ekipler Kurban Bayramı tatili nedeniyle yolculuk yapan sürücülere yorgun otomobil kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatma yaptı. FOTOĞRAFLI
Sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikramı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da jandarma ekipleri sürücülere kolonya ve bayram şekeri ikram etti.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri Ağlasun-Isparta Karayolu'nda otomobilleri durdurarak, sürücülere ve araçtakilere kolonya ile bayram şekeri ikram etti. Ekipler Kurban Bayramı tatili nedeniyle yolculuk yapan sürücülere yorgun otomobil kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatma yaptı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.