Tarih Sanatla Buluştu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.07.2022 - 14:18, Güncelleme: 20.07.2022 - 14:18
 

Tarih Sanatla Buluştu

Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi, Tarihi Şehir Kulübünde hem sanatçı yetiştirecek hem de sanat eserleri sergilenecek.
Tarihi Şehir Kulübünde incelemelerde bulunun Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Görsel sanatlar öğretmeni Hülya Altuğ’dan bilgi aldı.   Başkan Ercengiz “Burdur Şehir Kulübümüz yeni işlevi ve yeni güzellikleri ile sizleri bekliyor. Sanat evi olarak kullanacağımız alan hem sanatçı yetiştirecek hem de sanat eserleri sergilenecek. Tarihi sanatla buluşturduk sizleri bekliyoruz” dedi.
Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi, Tarihi Şehir Kulübünde hem sanatçı yetiştirecek hem de sanat eserleri sergilenecek.

Tarihi Şehir Kulübünde incelemelerde bulunun Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Görsel sanatlar öğretmeni Hülya Altuğ’dan bilgi aldı.

 

Başkan Ercengiz “ Burdur Şehir Kulübümüz yeni işlevi ve yeni güzellikleri ile sizleri bekliyor.
Sanat evi olarak kullanacağımız alan hem sanatçı yetiştirecek hem de sanat eserleri sergilenecek. Tarihi sanatla buluşturduk sizleri bekliyoruz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.