Tekvandocu kadınlar, kanser hastaları için saçlarını bağışladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.03.2022 - 14:19, Güncelleme: 22.03.2022 - 14:29
 

Tekvandocu kadınlar, kanser hastaları için saçlarını bağışladı

Tekvandocu kadınlar, kanser hastaları için saçlarını bağışladı
    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü'nün kadın tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneğinin başlattığı "Saçım saçın olsun" kampanyasına saç bağışı yaptı. Çoğunluğu ev hanımı olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün kadın tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneğinin başlattığı "Saçım saçın olsun" kampanyasına saç bağışı yaptı. Aralarında kanser nedeniyle yakınlarını kaybetmiş olan tekvando öğrencilerinden saçı bağış yapmaya uygun olanlar, kampanyayı duyunca kuaförün yolunu tuttu. Kulübün yaptığı organizasyon ile kuaförde saçlarını kestiren kadınlar, ardından toplanan saçları göndermek için en yakın PTT şubesine gitti. DUYGULU ANLAR YAŞADILAR Kampanyaya en son dahil olanlardan lisanslı tekvandocu Kırgız Beishenbek Kyzy Nurzada, 1,5 yaşındayken kanserden kaybettiği yeğeninin hatırası için saçını kestirdiğini söyledi. Kuaförde saçlarını kestirirken çok duygulandığını belirten Nurzada, "Şu anda bana uzak da olsa kaybettiğim yeğenime sevgimi iletiyorum" diye konuştu. Öğrencilerinin bu yöndeki çabalarına katkı koymak istediğini belirten tekvando antrenörü Derya Uyankaya, "Kulübümüzün böyle bir projenin parçası olmasından mutluluk duyuyorum. Sadece sporcularımız değil, saçı uzun olan herkes kampanyayı destekleyebilir" dedi. FOTOĞRAFLI      
Tekvandocu kadınlar, kanser hastaları için saçlarını bağışladı

 

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü'nün kadın tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneğinin başlattığı "Saçım saçın olsun" kampanyasına saç bağışı yaptı.

Çoğunluğu ev hanımı olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün kadın tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneğinin başlattığı "Saçım saçın olsun" kampanyasına saç bağışı yaptı. Aralarında kanser nedeniyle yakınlarını kaybetmiş olan tekvando öğrencilerinden saçı bağış yapmaya uygun olanlar, kampanyayı duyunca kuaförün yolunu tuttu. Kulübün yaptığı organizasyon ile kuaförde saçlarını kestiren kadınlar, ardından toplanan saçları göndermek için en yakın PTT şubesine gitti.

DUYGULU ANLAR YAŞADILAR

Kampanyaya en son dahil olanlardan lisanslı tekvandocu Kırgız Beishenbek Kyzy Nurzada, 1,5 yaşındayken kanserden kaybettiği yeğeninin hatırası için saçını kestirdiğini söyledi. Kuaförde saçlarını kestirirken çok duygulandığını belirten Nurzada, "Şu anda bana uzak da olsa kaybettiğim yeğenime sevgimi iletiyorum" diye konuştu. Öğrencilerinin bu yöndeki çabalarına katkı koymak istediğini belirten tekvando antrenörü Derya Uyankaya, "Kulübümüzün böyle bir projenin parçası olmasından mutluluk duyuyorum. Sadece sporcularımız değil, saçı uzun olan herkes kampanyayı destekleyebilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.