Ticaret Borsası'nda Gündüzalp güven tazeledi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.10.2022 - 10:37, Güncelleme: 03.10.2022 - 11:40
 

Ticaret Borsası'nda Gündüzalp güven tazeledi

Ticaret Borsası'nda Gündüzalp güven tazeledi
BURDUR Ticaret Borsası'nda Ömer Faruk Gündüzalp güven tazeledi. Burdur Ticaret Borsası salonunda yapılan seçimde Ömer Faruk Gündüzalp ile Yılmaz Başar yarıştı. Gündüzalp kullanılan 277 oydan 185'ini alırken, Yılmaz Başar 87 oyda kaldı. 5 oy da geçersiz sayıldı. Ömer Faruk Gündüzalp, "İkinci dönemimiz bugün başlamış oldu. 277 oydan 185'ini aldık. Demek ki yaptığımız icraatları üyelerimiz takdir ediyor. Aldığımız güçle önümüzdeki dönem üreticinin sesi olmaya devam edeceğiz. Planladığımız seans salonu ve lisanslı depoculukla Burdur'u tarımda farklı bir yere çekmeyi hedefliyoruz" dedi. FOTOĞRAFLI  
Ticaret Borsası'nda Gündüzalp güven tazeledi

BURDUR Ticaret Borsası'nda Ömer Faruk Gündüzalp güven tazeledi.

Burdur Ticaret Borsası salonunda yapılan seçimde Ömer Faruk Gündüzalp ile Yılmaz Başar yarıştı. Gündüzalp kullanılan 277 oydan 185'ini alırken, Yılmaz Başar 87 oyda kaldı. 5 oy da geçersiz sayıldı.

Ömer Faruk Gündüzalp, "İkinci dönemimiz bugün başlamış oldu. 277 oydan 185'ini aldık. Demek ki yaptığımız icraatları üyelerimiz takdir ediyor. Aldığımız güçle önümüzdeki dönem üreticinin sesi olmaya devam edeceğiz. Planladığımız seans salonu ve lisanslı depoculukla Burdur'u tarımda farklı bir yere çekmeyi hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.