TMO BAŞLATTIĞI ARPA SATIŞ BAŞVURULARI İÇİN BUCAK ZİRAAT ODASINA BAŞVURABELİRSİNİZ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.10.2022 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2022 - 09:19
 

TMO BAŞLATTIĞI ARPA SATIŞ BAŞVURULARI İÇİN BUCAK ZİRAAT ODASINA BAŞVURABELİRSİNİZ

Bucak Ziraat Odası Türkiye Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışına başlanılan arpa için alacak olan çiftçilerin Bucak Ziraat Odasına başvurabilecekleri açıklandı.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “TMO’nun başlattığı arpa satışı başvurularını Bucak Ziraat Odası olarak kabul etmekteyiz. Yetiştiricilerimizin hayvan varlığı ile odamıza gelmesi halinde üreticilerimiz adına TMO arpa başvuru iş ve işlemleri konusunda yardımcı olmaktayız. İlerleyen süreçte ürün teslimi konusunda da yardımcı olmaya çalışacağımızı bilmelerini isteriz.   Büyükbaş besi ve süt hayvancılığının yanı sıra küçükbaş hayvancılık ile uğraşan yetiştiricilerimiz de başvuruda bulunabilirler. Bucak Ziraat Odası olarak başvuruları 28 Ekim 2022 cuma mesai bitimine ( saat 17.30 ) kadar almaya devam edeceğiz. Evrakların zamanında TMO’ ya teslim edilebilmesi için 28 Ekim Cuma gününden sonra başvurular kabul edilmeyecektir. Henüz başvuru yapmayan ve yapmayı düşünen yetiştiricilerimize önemle duyurulur” dedi.   Not: 1kg fiyatı 5.25TL artı nakliye ücreti ve diğer masraflar olarak hesaplanacaktır.   
Bucak Ziraat Odası Türkiye Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışına başlanılan arpa için alacak olan çiftçilerin Bucak Ziraat Odasına başvurabilecekleri açıklandı.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “TMO’nun başlattığı arpa satışı başvurularını Bucak Ziraat Odası olarak kabul etmekteyiz. Yetiştiricilerimizin hayvan varlığı ile odamıza gelmesi halinde üreticilerimiz adına TMO arpa başvuru iş ve işlemleri konusunda yardımcı olmaktayız. İlerleyen süreçte ürün teslimi konusunda da yardımcı olmaya çalışacağımızı bilmelerini isteriz.

 

Büyükbaş besi ve süt hayvancılığının yanı sıra küçükbaş hayvancılık ile uğraşan yetiştiricilerimiz de başvuruda bulunabilirler. Bucak Ziraat Odası olarak başvuruları 28 Ekim 2022 cuma mesai bitimine ( saat 17.30 ) kadar almaya devam edeceğiz. Evrakların zamanında TMO’ ya teslim edilebilmesi için 28 Ekim Cuma gününden sonra başvurular kabul edilmeyecektir. Henüz başvuru yapmayan ve yapmayı düşünen yetiştiricilerimize önemle duyurulur” dedi.

 

Not: 1kg fiyatı 5.25TL artı nakliye ücreti ve diğer masraflar olarak hesaplanacaktır.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.