Trafikte yaya önceliğine farkındalık oluşturdular

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2022 - 13:36, Güncelleme: 29.09.2022 - 14:21
 

Trafikte yaya önceliğine farkındalık oluşturdular

Trafikte yaya önceliğine farkındalık oluşturdular
 ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' sloganıyla farkındalık etkinliği yapıldı. Etkinliğe katılan protokol üyeleri ve öğrenciler trafikte yaya önceliğine dikkati çekti. Ülke genelinde eş zamanlı 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Eğirdir'de de etkinlik düzenlendi. Hızırbey Camii yanında yaya geçidinde gerçekleşen programa Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan vekili Karakol Komutanı Teğmen Toprak Kalender, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Geleceğin bilinçli yaya ve sürücüleri, yaya geçitlerinde bayraklarla buluşarak, trafikte yaya önceliğine dikkati çekti. Kaymakam Adem Çelik ve beraberindeki protokol üyeleri kırmızı çizginin bulunduğu yaya geçidinden geçti; kara yolunda seyreden araç sürücülerini durdurarak broşür ve uyarıcı materyaller verdi. FOTOĞRAFLI  
Trafikte yaya önceliğine farkındalık oluşturdular

 ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' sloganıyla farkındalık etkinliği yapıldı. Etkinliğe katılan protokol üyeleri ve öğrenciler trafikte yaya önceliğine dikkati çekti.

Ülke genelinde eş zamanlı 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Eğirdir'de de etkinlik düzenlendi. Hızırbey Camii yanında yaya geçidinde gerçekleşen programa Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan vekili Karakol Komutanı Teğmen Toprak Kalender, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Geleceğin bilinçli yaya ve sürücüleri, yaya geçitlerinde bayraklarla buluşarak, trafikte yaya önceliğine dikkati çekti. Kaymakam Adem Çelik ve beraberindeki protokol üyeleri kırmızı çizginin bulunduğu yaya geçidinden geçti; kara yolunda seyreden araç sürücülerini durdurarak broşür ve uyarıcı materyaller verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.