Traktör altında kalıp hipotermi geçirdi, arkadaşını arayınca kurtarıldı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2023 - 13:31, Güncelleme: 12.01.2023 - 13:32
 

Traktör altında kalıp hipotermi geçirdi, arkadaşını arayınca kurtarıldı

Traktör altında kalıp hipotermi geçirdi, arkadaşını arayınca kurtarıldı
  Mehmet ÇİL/ MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'da, devrilen traktörünün altında kalan Muhammet Dalgıç (47), arkadaşını telefonla arayıp yardım istedi. İhbarla harekete geçen ekiplerin ulaştığı Dalgıç'ın, hipotermi geçirdiği belirlendi. Dalgıç, omurlarında kırık şüphesiyle hastanede tedaviye alındı. Evli ve 2 çocuk babası Muhammet Dalgıç, Datça ilçesi Hızırşah Mahallesi'ndeki kahvehanede dün saat 22.30'a kadar oturduktan sonra aynı mahalledeki evine gitmek için 48 R 5720 plakalı traktörüyle yola çıktı. Dalgıç, eve yaklaştığında, manevra yaptığı sırada traktörü devrildi. Römorktan ayrılan traktörün altında kalan ve bir süre burada baygın kaldığı değerlendirilen Dalgıç, daha sonra telefonla arkadaşı Himmet Ölmez'i (56) arayıp yardım istedi. Dalgıç, arkadaşından kepçe de getirilmesini istedi. Ölmez de durumu mahalle muhtarıyla sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri ve mahalleli, saat 02.00 sıralarında bölgeye ulaştı. 2 kepçe ve 1 küçük vinçle 30 dakikalık çalışma sonucu traktörün altından kurtarılan Dalgıç, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Dalgıç, ilk müdahalesinin ardından omurlarında kırık şüphesiyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Muhammet Dalgıç'ın, kaza anında devrilen traktörle römorktan saçılan odunlar arasında kaldığı ve bu sayede ölümden döndüğü belirtildi.  FOTOĞRAFLI  
Traktör altında kalıp hipotermi geçirdi, arkadaşını arayınca kurtarıldı

 

Mehmet ÇİL/ MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'da, devrilen traktörünün altında kalan Muhammet Dalgıç (47), arkadaşını telefonla arayıp yardım istedi. İhbarla harekete geçen ekiplerin ulaştığı Dalgıç'ın, hipotermi geçirdiği belirlendi. Dalgıç, omurlarında kırık şüphesiyle hastanede tedaviye alındı.
Evli ve 2 çocuk babası Muhammet Dalgıç, Datça ilçesi Hızırşah Mahallesi'ndeki kahvehanede dün saat 22.30'a kadar oturduktan sonra aynı mahalledeki evine gitmek için 48 R 5720 plakalı traktörüyle yola çıktı. Dalgıç, eve yaklaştığında, manevra yaptığı sırada traktörü devrildi. Römorktan ayrılan traktörün altında kalan ve bir süre burada baygın kaldığı değerlendirilen Dalgıç, daha sonra telefonla arkadaşı Himmet Ölmez'i (56) arayıp yardım istedi. Dalgıç, arkadaşından kepçe de getirilmesini istedi. Ölmez de durumu mahalle muhtarıyla sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri ve mahalleli, saat 02.00 sıralarında bölgeye ulaştı. 2 kepçe ve 1 küçük vinçle 30 dakikalık çalışma sonucu traktörün altından kurtarılan Dalgıç, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Dalgıç, ilk müdahalesinin ardından omurlarında kırık şüphesiyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Muhammet Dalgıç'ın, kaza anında devrilen traktörle römorktan saçılan odunlar arasında kaldığı ve bu sayede ölümden döndüğü belirtildi. 

FOTOĞRAFLI

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.