TRT Antalya Radyosu 60’ıncıkuruluş yıldönümü kutlamaları Burdur’da başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.06.2022 - 14:03, Güncelleme: 21.06.2022 - 14:03
 

TRT Antalya Radyosu 60’ıncıkuruluş yıldönümü kutlamaları Burdur’da başladı

TRT Antalya Radyosunun 60’ıncı kuruluş yıl dönümü Burdur’da da kutlandı. Burdur, Antalya ve Isparta’da düzenlenecek olan kutlama etkinliklerinin ilk durağı Burdur oldu.
Cumhuriyet meydanında yapılan Türk Halk Müziği konserinde sanatçı Uğur Önür ile Umut Sülünoğlu müzik severlerle bir araya geldi   TRT Antalya Radyosunun 60’ıncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları Burdur’da başladı. Burdur kutlamaları Cumhuriyet Meydanında verilen konserle başladı. Konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, TRT Antalya Bölge Müdürü Hikmet Kocaman ve vatandaşlar katıldı.    Konser sonrası konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konserde yaptığı konuşmada, “Bu akşam alanı dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Kıymetli protokol üyeleri sizlerde iyi ki bu akşam bizlerle beraber oldunuz. TRT’nin yeri hepimizin içinde ayrıdır. Ben sabah canlı yayında onu söyledim. Benim için TRT bazen uykuya geçiş bazen ders çalışma bazen gece yolculuğunda yol arkadaşıdır. O yüzden TRT Antalya Radyosu’nun 60. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin Burdur’dan başlaması da bizim için ayrı bir anlam ifade etti. Ben Bölge Müdürümüze ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki TRT var. Burdur’un türkülerini dinledik, Aşık Mahsuniyi dinledik, Neşet babayı dinledik, kısacası tüm Anadolu’yu dinledik. Güzel bir akşam oldu. Bu meydan Burdur’a çok yakıştı. Böyle anlamlı bir etkinlikle başlamış olması da benim açımdan çok daha büyük onur. Sizleri seviyorum, çok teşekkür ediyorum.” dedi.   Konserin sonunda Başkan Ercengiz, sanatçılara çiçek ve hediye takdim etti.     
TRT Antalya Radyosunun 60’ıncı kuruluş yıl dönümü Burdur’da da kutlandı. Burdur, Antalya ve Isparta’da düzenlenecek olan kutlama etkinliklerinin ilk durağı Burdur oldu.

Cumhuriyet meydanında yapılan Türk Halk Müziği konserinde sanatçı Uğur Önür ile Umut Sülünoğlu müzik severlerle bir araya geldi

 

TRT Antalya Radyosunun 60’ıncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları Burdur’da başladı. Burdur kutlamaları Cumhuriyet Meydanında verilen konserle başladı. Konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, TRT Antalya Bölge Müdürü Hikmet Kocaman ve vatandaşlar katıldı. 

 

Konser sonrası konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konserde yaptığı konuşmada, “Bu akşam alanı dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Kıymetli protokol üyeleri sizlerde iyi ki bu akşam bizlerle beraber oldunuz. TRT’nin yeri hepimizin içinde ayrıdır. Ben sabah canlı yayında onu söyledim. Benim için TRT bazen uykuya geçiş bazen ders çalışma bazen gece yolculuğunda yol arkadaşıdır. O yüzden TRT Antalya Radyosu’nun 60. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin Burdur’dan başlaması da bizim için ayrı bir anlam ifade etti. Ben Bölge Müdürümüze ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki TRT var. Burdur’un türkülerini dinledik, Aşık Mahsuniyi dinledik, Neşet babayı dinledik, kısacası tüm Anadolu’yu dinledik. Güzel bir akşam oldu. Bu meydan Burdur’a çok yakıştı. Böyle anlamlı bir etkinlikle başlamış olması da benim açımdan çok daha büyük onur. Sizleri seviyorum, çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Konserin sonunda Başkan Ercengiz, sanatçılara çiçek ve hediye takdim etti. 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.