Tur otobüsü yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.09.2022 - 11:04, Güncelleme: 20.09.2022 - 11:04
 

Tur otobüsü yandı

Tur otobüsü yandı
  Namık Kemal KILINÇ/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesi yakınlarında yol kenarında park halindeki tur otobüsü çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Olay, saat 02.00 sıralarında Antalya- Alanya D400 karayolunda meydana geldi. Şoför Mehmet A., Antalya'dan Manavgat yönüne gittiği bir turizm firmasına otobüsü yol kenarında durdurdu. Bu sırada boş olan otobüsün arka kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tüm otobüsü sararken, olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekiplerin müdahalesine rağmen otobüs yanarak, kullanılamaz hale geldi. FOTOĞRAFLI
Tur otobüsü yandı

 

Namık Kemal KILINÇ/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesi yakınlarında yol kenarında park halindeki tur otobüsü çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 02.00 sıralarında Antalya- Alanya D400 karayolunda meydana geldi. Şoför Mehmet A., Antalya'dan Manavgat yönüne gittiği bir turizm firmasına otobüsü yol kenarında durdurdu. Bu sırada boş olan otobüsün arka kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tüm otobüsü sararken, olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekiplerin müdahalesine rağmen otobüs yanarak, kullanılamaz hale geldi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.