Türkiye MotoFest'te 2'nci gün heyecan devam etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.09.2022 - 21:30, Güncelleme: 01.09.2022 - 21:30
 

Türkiye MotoFest'te 2'nci gün heyecan devam etti

Türkiye MotoFest'te 2'nci gün heyecan devam etti
Sezer AFŞAR - Ali Fuat GÜÇLÜER / AFYONKARAHİSAR, (DHA) - Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek final yarışı olan Bitci MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye'nin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği Türkiye MotoFest'in 2'nci gününde heyecan sürdü. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen, Türkiye ile dünyanın farklı yerlerinden gelen gençlere 50'ye yakın etkinliği ücretsiz sunan Türkiye MotoFest'in 2'nci günü de eğlenceler ve etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki ücretsiz etkinlikler, saat 13.00'te başladı. Katılımın yoğun olduğu festivalde saat 19.00'da Manuş Baba konser verdi. Bugün saat 22.00'de ise Ebru Yaşar sahneye çıkacak.  AÇILIŞ SEREMONİSİ YARIN YAPILACAK MXGP Türkiye'nin resmi açılış seremonisi yarın saat 18.00'de gerçekleştirilecek. 18.00'de başlayacak olan seremoninin ardından saat 20.00'de Mary Jane, 22.00'de ise Koray Avcı konser verecek. İzleyiciler, ayrıca ücretsiz etkinliklerden de gün boyunca yararlanabilecek.  ŞAMPİYONADA YARIŞ HEYECANI HAFTA SONU BAŞLAYACAK MXGP Türkiye'de 3 kategoride şampiyonun belirleneceği yarışlar hafta sonu koşulacak. Cumartesi günü Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXWOMEN), Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2) ve Avrupa Motokros Şampiyonası'nda (MXOPEN) serbest antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirilecek. Ayrıca MXOPEN ve WMX'te ilk yarışlar yapılacak. Pazar günü ise MXGP ve MX2'de 1'inci ve 2'nci yarışlar; MXOPEN ve WMX'te 2'nci yarışlar koşulacak. Dünya Motokros Şampiyonası'nda Honda Racing pilotu Tim Gajser, 21 Ağustos'da Fransa'da gerçekleştirilen etapta şampiyonluğu garantilemişti.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Festival alanından detaylar - Konserlerden detaylar (FOTOĞRAFLI)
Türkiye MotoFest'te 2'nci gün heyecan devam etti

Sezer AFŞAR - Ali Fuat GÜÇLÜER / AFYONKARAHİSAR, (DHA) - Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek final yarışı olan Bitci MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye'nin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği Türkiye MotoFest'in 2'nci gününde heyecan sürdü.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen, Türkiye ile dünyanın farklı yerlerinden gelen gençlere 50'ye yakın etkinliği ücretsiz sunan Türkiye MotoFest'in 2'nci günü de eğlenceler ve etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki ücretsiz etkinlikler, saat 13.00'te başladı. Katılımın yoğun olduğu festivalde saat 19.00'da Manuş Baba konser verdi. Bugün saat 22.00'de ise Ebru Yaşar sahneye çıkacak. 
AÇILIŞ SEREMONİSİ YARIN YAPILACAK
MXGP Türkiye'nin resmi açılış seremonisi yarın saat 18.00'de gerçekleştirilecek. 18.00'de başlayacak olan seremoninin ardından saat 20.00'de Mary Jane, 22.00'de ise Koray Avcı konser verecek. İzleyiciler, ayrıca ücretsiz etkinliklerden de gün boyunca yararlanabilecek. 
ŞAMPİYONADA YARIŞ HEYECANI HAFTA SONU BAŞLAYACAK
MXGP Türkiye'de 3 kategoride şampiyonun belirleneceği yarışlar hafta sonu koşulacak. Cumartesi günü Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXWOMEN), Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2) ve Avrupa Motokros Şampiyonası'nda (MXOPEN) serbest antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirilecek. Ayrıca MXOPEN ve WMX'te ilk yarışlar yapılacak. Pazar günü ise MXGP ve MX2'de 1'inci ve 2'nci yarışlar; MXOPEN ve WMX'te 2'nci yarışlar koşulacak. Dünya Motokros Şampiyonası'nda Honda Racing pilotu Tim Gajser, 21 Ağustos'da Fransa'da gerçekleştirilen etapta şampiyonluğu garantilemişti. 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Festival alanından detaylar
- Konserlerden detaylar
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.