Tütüncü'den 5 müjde

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2021 - 11:38, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:44
 

Tütüncü'den 5 müjde

Tütüncü'den 5 müjde
 AKDENİZ Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni (AKBÖHONDER) ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ben her zaman sizin yanınızdayım" diyerek, 5 müjde verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKBÖHONDER'i ziyaret etti. AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan'dan dernek hakkında bilgi alan Tütüncü, dernek üyeleriyle sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Organ bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya çağıran Tütüncü, “Her zaman birlikte ve beraberiz. Ben sizin yanınızdayım. Sizi çok seviyorum" diyerek, AKBÖHONDER üyelerine 5 müjde verdi. Başkan Tütüncü, “Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Hemodiyaliz Ünitesindeki hastaların diyaliz esnasında faydalanabilecekleri geniş kapsamlı bir kütüphaneyi hizmete kazandıracağız. Dernek bahçesinde Tıp Fakültesi'nde çalışan personelimizin çocuklarının kullandığı bir bahçe var. O bahçeyi komple yenileyerek, güzelleştiriyoruz. Kepez Belediyesi olarak, organ bağışı ile ilgili kampanyalara ve tanıtım çalışmalarına destek veriyoruz. Bu derneğimize katkı sağlamak isteyen ailelerin ürünlerini satabilecekleri güzel bir satış yerini de onlara sunacağız" dedi. Başkan Tütüncü, beşinci müjdenin ise Belediye Tıp Merkezi'nde organ bağışı kayıtlarının alınmasıyla ilgili sağlık bakanlığı ile yapılacak ortak çalışma olduğunu söyledi. Tütüncü, “5 müjdemiz buradaki hemşehrilerimizi, dernek mensuplarımızı ve inanıyorum ki organ nakli bekleyen değerli hemşehrilerimizi çok sevindirecek müjdeler olacaktır. İnşallah neticelerini de birlikte beraberce takip ederek, bunları güzel bir faydaya dönüştüreceğiz, mutlulukları birlikte büyüteceğiz" ifadelerini kullandı.  
Tütüncü'den 5 müjde

 AKDENİZ Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni (AKBÖHONDER) ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ben her zaman sizin yanınızdayım" diyerek, 5 müjde verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKBÖHONDER'i ziyaret etti. AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan'dan dernek hakkında bilgi alan Tütüncü, dernek üyeleriyle sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Organ bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya çağıran Tütüncü, “Her zaman birlikte ve beraberiz. Ben sizin yanınızdayım. Sizi çok seviyorum" diyerek, AKBÖHONDER üyelerine 5 müjde verdi.
Başkan Tütüncü, “ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Hemodiyaliz Ünitesindeki hastaların diyaliz esnasında faydalanabilecekleri geniş kapsamlı bir kütüphaneyi hizmete kazandıracağız. Dernek bahçesinde Tıp Fakültesi'nde çalışan personelimizin çocuklarının kullandığı bir bahçe var. O bahçeyi komple yenileyerek, güzelleştiriyoruz. Kepez Belediyesi olarak, organ bağışı ile ilgili kampanyalara ve tanıtım çalışmalarına destek veriyoruz. Bu derneğimize katkı sağlamak isteyen ailelerin ürünlerini satabilecekleri güzel bir satış yerini de onlara sunacağız" dedi. Başkan Tütüncü, beşinci müjdenin ise Belediye Tıp Merkezi'nde organ bağışı kayıtlarının alınmasıyla ilgili sağlık bakanlığı ile yapılacak ortak çalışma olduğunu söyledi.
Tütüncü, “5 müjdemiz buradaki hemşehrilerimizi, dernek mensuplarımızı ve inanıyorum ki organ nakli bekleyen değerli hemşehrilerimizi çok sevindirecek müjdeler olacaktır. İnşallah neticelerini de birlikte beraberce takip ederek, bunları güzel bir faydaya dönüştüreceğiz, mutlulukları birlikte büyüteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.