Uğur Mumcu anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2023 - 15:46, Güncelleme: 24.01.2023 - 15:47
 

Uğur Mumcu anıldı

Uğur Mumcu anıldı
 GAZETECİ Uğur Mumcu, öldürülüşünün 30'uncu yılında Burdur'da anıldı. Programa katılanlar Uğur Mumcu, Ali Gaffar Okkan, Necip Hablemitoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu panoya karanfil bıraktı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Mehmet Cevni ile vatandaşlar katıldı. Programa katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. CHP İl Başkanı Mehmet Cevni, "'Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben antiemperyalistim, ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum, ben terörün karşısındayım' diyen Uğur Mumcu katledileli 30 yıl oldu. 'Katil ya da katilleri yakalamak namus borcumuz olsun' diyenler birer birer göçüp gittiler bu dünyadan, ama borçları kaldı bu dünyada" dedi. Programa katılanlar Uğur Mumcu, Ali Gaffar Okkan, Necip Hablemitoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu panoya karanfil bıraktı. FOTOĞRAFLI  
Uğur Mumcu anıldı

 GAZETECİ Uğur Mumcu, öldürülüşünün 30'uncu yılında Burdur'da anıldı. Programa katılanlar Uğur Mumcu, Ali Gaffar Okkan, Necip Hablemitoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu panoya karanfil bıraktı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Mehmet Cevni ile vatandaşlar katıldı. Programa katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. CHP İl Başkanı Mehmet Cevni, "'Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben antiemperyalistim, ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum, ben terörün karşısındayım' diyen Uğur Mumcu katledileli 30 yıl oldu. 'Katil ya da katilleri yakalamak namus borcumuz olsun' diyenler birer birer göçüp gittiler bu dünyadan, ama borçları kaldı bu dünyada" dedi.

Programa katılanlar Uğur Mumcu, Ali Gaffar Okkan, Necip Hablemitoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu panoya karanfil bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.