Uludağ'da mahsur kalan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.12.2021 - 01:55, Güncelleme: 06.12.2021 - 09:01
 

Uludağ'da mahsur kalan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı

Uludağ'da mahsur kalan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı (2)
  100 KİŞİLİK EKİPTEN EKSİ 5 DERECEDE KURTARMA ÇALIŞMASI Bursa'da saat 13.00 sıralarında gezmek için Uludağ'a gelen ve küçük zirve ile büyük zirve arasında 1 kişinin ayağının burkulması sonucu mahsur kalan 3 kişi için arama-kurtarma çalışması devam ediyor. Ekipler, eksi 5 derece sıcaklıkta mahsur kalan 3 kişiye ulaşmaya çalışırken, yoğun tipi nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü bölgede ilerlemekte güçlük çekiyor. Arama-kurtarma çalışmasının yaklaşık 100 kişilik personel ile sürdürüldüğü belirtildi. SOSYAL MEDYA HESABINDAN TIRMANIŞ VİDEOLARINI PAYLAŞTILAR Öte yandan mahsur kalan kişilerin Ahmet Çakırer (36), Ali Can (48) ve Ömür Büyüköztürk (49) olduğu belirlendi. Ömür Büyüköztürk'ün tırmanış yaptıkları sırada çektiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.      
Uludağ'da mahsur kalan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı (2)

 

100 KİŞİLİK EKİPTEN EKSİ 5 DERECEDE KURTARMA ÇALIŞMASI
Bursa'da saat 13.00 sıralarında gezmek için Uludağ'a gelen ve küçük zirve ile büyük zirve arasında 1 kişinin ayağının burkulması sonucu mahsur kalan 3 kişi için arama-kurtarma çalışması devam ediyor. Ekipler, eksi 5 derece sıcaklıkta mahsur kalan 3 kişiye ulaşmaya çalışırken, yoğun tipi nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü bölgede ilerlemekte güçlük çekiyor. Arama-kurtarma çalışmasının yaklaşık 100 kişilik personel ile sürdürüldüğü belirtildi.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN TIRMANIŞ VİDEOLARINI PAYLAŞTILAR
Öte yandan mahsur kalan kişilerin Ahmet Çakırer (36), Ali Can (48) ve Ömür Büyüköztürk (49) olduğu belirlendi. Ömür Büyüköztürk'ün tırmanış yaptıkları sırada çektiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.

 

 

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.