Üniversiteler Arası Futbol Karşılaşmaları Sona Erdi

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.12.2022 - 12:04, Güncelleme: 13.12.2022 - 12:04
 

Üniversiteler Arası Futbol Karşılaşmaları Sona Erdi

2022-2023 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Futbol Lig Müsabakaları Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
5-9 Aralık tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Otel Spor Tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olmak üzere toplam 6 takım mücadele etti. 9 Aralık Cuma günü tamamlanan müsabakalar sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Müsabakalar sonrasında birinci olan Süleyman Demirel Üniversitesi’ne ödülü Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından verildi. İkinci olan MAKÜ’ye ödülünü Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay verirken üçüncü olan Dokuz Eylül Üniversitesi’ne ödülü Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk tarafından verildi.
2022-2023 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Futbol Lig Müsabakaları Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

5-9 Aralık tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Otel Spor Tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olmak üzere toplam 6 takım mücadele etti.

9 Aralık Cuma günü tamamlanan müsabakalar sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Müsabakalar sonrasında birinci olan Süleyman Demirel Üniversitesi’ne ödülü Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından verildi.

İkinci olan MAKÜ’ye ödülünü Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay verirken üçüncü olan Dokuz Eylül Üniversitesi’ne ödülü Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk tarafından verildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.