ÜNİVERSİTELİLER OKULUN DUVARLARINI RESİMLER İLE SÜSLEDİLER

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.05.2022 - 14:37, Güncelleme: 27.05.2022 - 14:37
 

ÜNİVERSİTELİLER OKULUN DUVARLARINI RESİMLER İLE SÜSLEDİLER

BURDUR’ un Bucak ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi, okulun sınıf duvarlarına resim yapıp, el baskısı ile duvar boyadılar.
Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Çamlık Kavaklı İlkokulunda, okulun öğrencileri ile birlikte okulun sınıf duvarlarına resimler yapıp, el baskısı ile duvar boyaması yaptılar. Üniversite öğrencileri ve Çamlık Kavaklı İlkokulu öğrencileri sınıflarının duvarlarına uyguladıkları resimler ve el baskısı ile boyamayı eğlenceye dönüştürerek minik parmakların izleri duvarlara yansıdı. Çamlık Kavaklı İlkokulu boyama giderleri Bucak Belediyesi ve Bucak Ziraat Odası tarafından karşılandı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, belediye ve oda olarak eğitime katkı vermeyi her zaman sürdüreceklerini dile getirdiler.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi, okulun sınıf duvarlarına resim yapıp, el baskısı ile duvar boyadılar.

Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Çamlık Kavaklı İlkokulunda, okulun öğrencileri ile birlikte okulun sınıf duvarlarına resimler yapıp, el baskısı ile duvar boyaması yaptılar. Üniversite öğrencileri ve Çamlık Kavaklı İlkokulu öğrencileri sınıflarının duvarlarına uyguladıkları resimler ve el baskısı ile boyamayı eğlenceye dönüştürerek minik parmakların izleri duvarlara yansıdı.

Çamlık Kavaklı İlkokulu boyama giderleri Bucak Belediyesi ve Bucak Ziraat Odası tarafından karşılandı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, belediye ve oda olarak eğitime katkı vermeyi her zaman sürdüreceklerini dile getirdiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.