Üreticiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

Ekonomi (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.04.2022 - 10:45, Güncelleme: 22.04.2022 - 10:54
 

Üreticiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

Üreticiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı
 AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve kaymakamlık tarafından üreticiye ücretsiz 900 kilo yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı. Kızılören ilçesinde üreticilere 900 kilogram ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı. Üçte birinin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, üçte ikisinin de kaymakamlık tarafından karşılan 900 kilogramlık yağlık ayçiçeği tohumu ile 1800 dekar alana ekim yapıldı. Devletin verdiği destekten memnun olduklarını bildiren Kızılören Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Akpınar, "Dağıtılan ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu sayesinde üretimi artırarak hem kendi bütçemize hem de devletimizin bütçesine katkı sağlamış olacağız" dedi. FOTOĞRAFLI  
Üreticiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

 AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve kaymakamlık tarafından üreticiye ücretsiz 900 kilo yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı.

Kızılören ilçesinde üreticilere 900 kilogram ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı. Üçte birinin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, üçte ikisinin de kaymakamlık tarafından karşılan 900 kilogramlık yağlık ayçiçeği tohumu ile 1800 dekar alana ekim yapıldı. Devletin verdiği destekten memnun olduklarını bildiren Kızılören Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Akpınar, "Dağıtılan ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu sayesinde üretimi artırarak hem kendi bütçemize hem de devletimizin bütçesine katkı sağlamış olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.