UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.10.2022 - 09:40, Güncelleme: 14.10.2022 - 09:40
 

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarmanın düzenlediği iki ayrı operasyonda 15 gram metamfetamin, 3 tane uyuşturucu kullanma aparatı, 515 gram eroin ve 1 tane hassas terazi ele geçirilirken gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Burdur Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmada H.U ve M.B isimli zanlılar Antalya’dan uyuşturucu madde getireceği duyumu alınması üzerine Jandarma ekipleri Antalya – Burdur Karayolunda fiziki takip sonunda Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında durdurulan araçta ve zanlıların üzerinde yapılan aramada 15 gram metamfetamin maddesi ve 3 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. H.U ve M.B isimli zanlılar adli işlemleri tamamlandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Burdur Jandarma ekipleri bir başka uyuşturucu operasyonunda da F.S ve Ö.E’nin Burdur'a uyuşturucu madde getireceği duyumu üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, iki şüphelinin bulunduğu otomobili fiziki takip sonucu Bucak- Antalya karayolu Çeltikçi ilçesinin Kuzköy yakınlarında durduruldu. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 515 gram eroin maddesi ve 1 tane hassas terazi ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildiler.    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarmanın düzenlediği iki ayrı operasyonda 15 gram metamfetamin, 3 tane uyuşturucu kullanma aparatı, 515 gram eroin ve 1 tane hassas terazi ele geçirilirken gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Burdur Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmada H.U ve M.B isimli zanlılar Antalya’dan uyuşturucu madde getireceği duyumu alınması üzerine Jandarma ekipleri Antalya – Burdur Karayolunda fiziki takip sonunda Bucak ilçesinin Boğazköy yakınlarında durdurulan araçta ve zanlıların üzerinde yapılan aramada 15 gram metamfetamin maddesi ve 3 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. H.U ve M.B isimli zanlılar adli işlemleri tamamlandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Burdur Jandarma ekipleri bir başka uyuşturucu operasyonunda da F.S ve Ö.E’nin Burdur'a uyuşturucu madde getireceği duyumu üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, iki şüphelinin bulunduğu otomobili fiziki takip sonucu Bucak- Antalya karayolu Çeltikçi ilçesinin Kuzköy yakınlarında durduruldu. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 515 gram eroin maddesi ve 1 tane hassas terazi ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildiler.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.