Uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.05.2022 - 11:18, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:20
 

Uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon

Uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon
- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri bir eve uyuşturucu operasyonu düzenledi. Gazipaşa ilçesi Karalar Mahallesi'nde, M.G.'nin ikametinde kenevir ekimi yaptığı ve uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisini alan Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada evin bahçesinde bulunan derme çatma sera şeklindeki yerde 52 kök kenevir bitkisi ve 100 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan M.G. gözaltına alındı. FOTOĞRAFLI  
Uyuşturucu yetiştirilen eve operasyon

- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri bir eve uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Gazipaşa ilçesi Karalar Mahallesi'nde, M.G.'nin ikametinde kenevir ekimi yaptığı ve uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisini alan Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada evin bahçesinde bulunan derme çatma sera şeklindeki yerde 52 kök kenevir bitkisi ve 100 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan M.G. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.