Vali Ali Arslantaş, Mevlid Kandili Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.10.2022 - 13:18, Güncelleme: 06.10.2022 - 13:18
 

Vali Ali Arslantaş, Mevlid Kandili Mesajı

Burdur Valisi Ali Arslantaş Mevlid kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;
Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifinin yıl dönümününde başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere, Milletimizin ve bütün İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Mevlid Kandili; sevgili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için önemli bir fırsattır. O'nun örnek hayatında en güzel şekilde yer alan güvenilirlik, doğruluk, şefkat, merhamet, sabır, tevazu daha pek çok önemli insani hasleti davranışlarımızın merkezine koymak bizleri daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde yapacak olduğumuz ibadetlerin, duaların kabul olması dileğiyle, Mevlid Kandili’nin başta Ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum." dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş Mevlid kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifinin yıl dönümününde başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere, Milletimizin ve bütün İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.

Mevlid Kandili; sevgili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için önemli bir fırsattır.

O'nun örnek hayatında en güzel şekilde yer alan güvenilirlik, doğruluk, şefkat, merhamet, sabır, tevazu daha pek çok önemli insani hasleti davranışlarımızın merkezine koymak bizleri daha güzel yarınlara taşıyacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde yapacak olduğumuz ibadetlerin, duaların kabul olması dileğiyle, Mevlid Kandili’nin başta Ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum." dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.