Vali Ali Arslantaş'tan yeni yıl mesajı

Mesajlar (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.12.2021 - 16:22, Güncelleme: 30.12.2021 - 16:36
 

Vali Ali Arslantaş'tan yeni yıl mesajı

Vali Ali Arslantaş'tan yeni yıl mesajı
BURDUR Valisi Ali Arslantay, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, "Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, 2022 yılına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz" dedi. Vali Ali Arslantaş yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mesajında yeni yılın iyilik, güzellikler, sağlık, huzur ve refah getirmesini dileye Vali Arslantaş, "Hoşgörünün, sevgi ve saygının hakim olduğu bir yıl diliyorum. Her zaman olduğu gibi yeni yılda da amacımız vatandaş memnuniyetini esas alan bir görev anlayışı içerisinde 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir düsturuyla ilimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmak olacaktır" dedi. Vali Arslantaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, 2022 yılının en verimli şekilde geçmesini sağlamak için de, atılması gereken adımları, potansiyelimizi, enerjimizi ve zamanımızı ilimiz ve ülkemizin refahını yükseltecek, sürekli kılacak çalışmalar için harcayacak, devam eden ve planladığımız yatırımların sıkı bir şekilde takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve ilin diğer dinamikleri ile birlikte, birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde verimli bir çalışma yılı geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Burdurlu hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2022 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."    
Vali Ali Arslantaş'tan yeni yıl mesajı

BURDUR Valisi Ali Arslantay, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, "Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, 2022 yılına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Vali Ali Arslantaş yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mesajında yeni yılın iyilik, güzellikler, sağlık, huzur ve refah getirmesini dileye Vali Arslantaş, "Hoşgörünün, sevgi ve saygının hakim olduğu bir yıl diliyorum. Her zaman olduğu gibi yeni yılda da amacımız vatandaş memnuniyetini esas alan bir görev anlayışı içerisinde 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir düsturuyla ilimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmak olacaktır" dedi.
Vali Arslantaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, 2022 yılının en verimli şekilde geçmesini sağlamak için de, atılması gereken adımları, potansiyelimizi, enerjimizi ve zamanımızı ilimiz ve ülkemizin refahını yükseltecek, sürekli kılacak çalışmalar için harcayacak, devam eden ve planladığımız yatırımların sıkı bir şekilde takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve ilin diğer dinamikleri ile birlikte, birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde verimli bir çalışma yılı geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Burdurlu hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2022 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.