VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA EŞELER DEVLET HASTANESİ YAPIMI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.09.2022 - 17:26, Güncelleme: 12.09.2022 - 17:26
 

VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA EŞELER DEVLET HASTANESİ YAPIMI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Tefenni ve Karamanlı İlçeleri Eşeler Bölgesine yapılması planlanan Eşeler Devlet Hastanesi yapımı istişare toplantısı yapıldı.
Her iki İlçenin Kaymakamları, Belediye Başkanları ve ilgili kurum yöneticilerinin yer aldığı toplantıda, Eşeler Bölgesinde yapılması planlanan Karamanlı ve Tefenni halkının yanı sıra bölge halkınada hizmet etmesi düşünülen Eşeler Devlet Hastanesinin yeri ile ilgili karşılıklı değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu. Örnek bir projenin hayata geçirilmesi için bir araya geldiklerini belirten Vali Arslantaş, amacımız her iki İlçemize nitelikli sağlık hizmetini yerinde sağlamak olduğunu belirterek, bu kapsamda yaptığımız ilk toplantının hayırlı olmasını diledi. Hastane yapımının benzeri diğer kamusal alanlarıda kapsayacak şekilde genişletilebileceğini belirten Vali Arslantaş, bu konuda da istişarelerde bulunacaklarını ifade etti. Vali Arslantas başkanlığında yapılan toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu ve İbrahim Özkan, Tefenni Kaymakamı Turgay Cantürk, Karamanlı Kaymakamı Emirhan Arıkan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Tefenni ve Karamanlı İlçeleri Eşeler Bölgesine yapılması planlanan Eşeler Devlet Hastanesi yapımı istişare toplantısı yapıldı.

Her iki İlçenin Kaymakamları, Belediye Başkanları ve ilgili kurum yöneticilerinin yer aldığı toplantıda, Eşeler Bölgesinde yapılması planlanan Karamanlı ve Tefenni halkının yanı sıra bölge halkınada hizmet etmesi düşünülen Eşeler Devlet Hastanesinin yeri ile ilgili karşılıklı değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Örnek bir projenin hayata geçirilmesi için bir araya geldiklerini belirten Vali Arslantaş, amacımız her iki İlçemize nitelikli sağlık hizmetini yerinde sağlamak olduğunu belirterek, bu kapsamda yaptığımız ilk toplantının hayırlı olmasını diledi. Hastane yapımının benzeri diğer kamusal alanlarıda kapsayacak şekilde genişletilebileceğini belirten Vali Arslantaş, bu konuda da istişarelerde bulunacaklarını ifade etti.

Vali Arslantas başkanlığında yapılan toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu ve İbrahim Özkan, Tefenni Kaymakamı Turgay Cantürk, Karamanlı Kaymakamı Emirhan Arıkan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.