Vali Arslantaş Başkanlığında İl Göç Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.02.2022 - 12:43, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:43
 

Vali Arslantaş Başkanlığında İl Göç Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşları, Ticaret odası, Sivil toplum kuruluşları ve Üniversitenin katılımıyla il düzeyinde uyum faaliyetlerinin planlandığı ve yürütüldüğü İl Göç Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
İl Göç İdaresi Müdür V. Hasan Kahraman tarafından son toplantıda alınan kararlar ve kararlara ilişkin gerçekleştirilen faaliyetler ile  ilimizdeki kurumların misafirlerimize yönelik olarak verdikleri hizmetlere ait istatistikler ilimizdeki ilgili kurum ve kuruluşların göç ve uyuma yönelik yapmış oldukları  faaliyetleri içeren   detaylı bir sunum ve slayt gösterimi yapıldı. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile koordinasyon gerektiren hususlar görüşülüp,  kurul üyelerinin uyum konusuna  ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi. Toplantının sonunda yapmış olduğu konuşmada Vali Arslantaş “ Türk milletinin misafirperverliği, âl-i cenaplığına uygun davranışlarla, uygulama ve projelerde bulunmaya devam edeceğiz. Bir sonraki toplantımızda bugün konuşup karara bağladığımız maddeleri değerlendirmek üzere tekrar buluşacağız.Katkı ve katılımlarınız İçin hepinize tek tek teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum” dedi. Toplantıya başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Asım Ertilav, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Dursun Hızarcıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Yunus Emre Akalın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Müftüsü Enver Türkmen,  İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı  Dr. Musa Murat ERK, Burdur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar,  Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş, Burdur Kızılay Derneği Başkanı Şahali Kaya, Burdur İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Çetinkaya ve Burdur Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Süleyman Çakıcı katıldı.
İlimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşları, Ticaret odası, Sivil toplum kuruluşları ve Üniversitenin katılımıyla il düzeyinde uyum faaliyetlerinin planlandığı ve yürütüldüğü İl Göç Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Göç İdaresi Müdür V. Hasan Kahraman tarafından son toplantıda alınan kararlar ve kararlara ilişkin gerçekleştirilen faaliyetler ile  ilimizdeki kurumların misafirlerimize yönelik olarak verdikleri hizmetlere ait istatistikler ilimizdeki ilgili kurum ve kuruluşların göç ve uyuma yönelik yapmış oldukları  faaliyetleri içeren   detaylı bir sunum ve slayt gösterimi yapıldı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile koordinasyon gerektiren hususlar görüşülüp,  kurul üyelerinin uyum konusuna  ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Toplantının sonunda yapmış olduğu konuşmada Vali Arslantaş “ Türk milletinin misafirperverliği, âl-i cenaplığına uygun davranışlarla, uygulama ve projelerde bulunmaya devam edeceğiz. Bir sonraki toplantımızda bugün konuşup karara bağladığımız maddeleri değerlendirmek üzere tekrar buluşacağız.Katkı ve katılımlarınız İçin hepinize tek tek teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

Toplantıya başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Asım Ertilav, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Dursun Hızarcıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Yunus Emre Akalın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Müftüsü Enver Türkmen,  İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı  Dr. Musa Murat ERK, Burdur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar,  Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş, Burdur Kızılay Derneği Başkanı Şahali Kaya, Burdur İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Çetinkaya ve Burdur Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Süleyman Çakıcı katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.