VALİ ARSLANTAŞ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ VE İL ÖZEL İDARESİ BİRİM MÜDÜRLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.04.2022 - 08:49, Güncelleme: 12.04.2022 - 08:49
 

VALİ ARSLANTAŞ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ VE İL ÖZEL İDARESİ BİRİM MÜDÜRLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve aileleriyle iftarda buluştu.
MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de düzenlenen iftar programında din görevlisi tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile oruçlar açıldı. İftar yemeği sonunda Vali Ali Arslantaş, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından konuşma yapıldı. Sohbet ortamında geçen iftar programı din görevlisi tarafından okunan sofra duası ile sona erdi. Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi’mizin düzenlemiş olduğu bu iftar programında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içerisindeyiz. Mübarek Ramazan Ayı’nın eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden Millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından içmek için İbadetlerimizi yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları İnşallah kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya gelen İl Genel Meclis Üyelerimize ve mesai arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği milli ve manevi günler önemli bir yer tutmaktadır. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Böyle günlerde bir olmak ve birlikte paylaşmak çok önemlidir. Bizler, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini yürütmek için istihdam edilmiş görevlileriz. Tüm kamu görevlileri bunun farkında olarak vatandaşın hizmetkârı olduklarını bir an olsun akıllarından çıkarmamalıdır. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturundan ayrılmadan ibadet aşkıyla çalışmalarınızın sürmesi beklentisi içerisinde olan halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağınıza olan inancımı bir kez daha tekrar etmek isterim. Ben bu duygular içinde tekrar Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza huzur, barış ve selamet getirmesini temenni ediyorum. Bizleri bu güzel iftar sofrasında buluşturan, Özel İdaremize, İl Genel Meclisimize teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve aileleriyle iftarda buluştu.

MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de düzenlenen iftar programında din görevlisi tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile oruçlar açıldı. İftar yemeği sonunda Vali Ali Arslantaş, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından konuşma yapıldı.
Sohbet ortamında geçen iftar programı din görevlisi tarafından okunan sofra duası ile sona erdi.

Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi’mizin düzenlemiş olduğu bu iftar programında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içerisindeyiz. Mübarek Ramazan Ayı’nın eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden Millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından içmek için İbadetlerimizi yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları İnşallah kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez.

Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya gelen İl Genel Meclis Üyelerimize ve mesai arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz.

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği milli ve manevi günler önemli bir yer tutmaktadır. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Böyle günlerde bir olmak ve birlikte paylaşmak çok önemlidir.

Bizler, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini yürütmek için istihdam edilmiş görevlileriz. Tüm kamu görevlileri bunun farkında olarak vatandaşın hizmetkârı olduklarını bir an olsun akıllarından çıkarmamalıdır. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturundan ayrılmadan ibadet aşkıyla çalışmalarınızın sürmesi beklentisi içerisinde olan halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağınıza olan inancımı bir kez daha tekrar etmek isterim.

Ben bu duygular içinde tekrar Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza huzur, barış ve selamet getirmesini temenni ediyorum. Bizleri bu güzel iftar sofrasında buluşturan, Özel İdaremize, İl Genel Meclisimize teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.