VALİ ARSLANTAŞ İŞ İNSANLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.04.2022 - 08:59, Güncelleme: 08.04.2022 - 08:59
 

VALİ ARSLANTAŞ İŞ İNSANLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, iş insanlarıyla iftarda bir araya geldi.
Serenler Tepesi Varollar Restoran’da Vali Ali Arslantaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından yapılan dua sonrası oruçlar açıldı. Sohbet ortamında geçen iftar yemeği sonunda Vali Arslantaş, İlimizin kalkınmasında büyük emekleri olan iş insanlarına iftar programına katıldıkları için teşekkür etti.  İftara başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Garnizon Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Müftüsü Enver Türkmen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve iş insanları katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, iş insanlarıyla iftarda bir araya geldi.

Serenler Tepesi Varollar Restoran’da Vali Ali Arslantaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından yapılan dua sonrası oruçlar açıldı. Sohbet ortamında geçen iftar yemeği sonunda Vali Arslantaş, İlimizin kalkınmasında büyük emekleri olan iş insanlarına iftar programına katıldıkları için teşekkür etti. 


İftara başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Garnizon Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Müftüsü Enver Türkmen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve iş insanları katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.