Vali Arslantaş, korumasının nikah şahidi oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.06.2022 - 15:55, Güncelleme: 18.06.2022 - 15:55
 

Vali Arslantaş, korumasının nikah şahidi oldu

Vali Arslantaş, korumasının nikah şahidi oldu
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Ali Arslantaş koruması polis memuru Abdulkadir Er'in nikah şahidi oldu. Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın koruması polis memuru Abdulkadir Er ile valilik personeli Ayça Yatağan çiftinin nikah şahitliğini Vali Ali Arslantaş ile İl Emniyet Müdürü Ümit Biritik yaptı. Çiftin nikahını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı. Nikah cüzdanını Ayça Er'e veren Vali Arslantaş, gelin ve damadın ailelerini tebrik etti. FOTOĞRAFLI
Vali Arslantaş, korumasının nikah şahidi oldu

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Ali Arslantaş koruması polis memuru Abdulkadir Er'in nikah şahidi oldu.

Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın koruması polis memuru Abdulkadir Er ile valilik personeli Ayça Yatağan çiftinin nikah şahitliğini Vali Ali Arslantaş ile İl Emniyet Müdürü Ümit Biritik yaptı. Çiftin nikahını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı.

Nikah cüzdanını Ayça Er'e veren Vali Arslantaş, gelin ve damadın ailelerini tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.