VALİ ARSLANTAŞ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.06.2022 - 16:00, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:00
 

VALİ ARSLANTAŞ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin ve velilerin mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
2021-2022 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle İlimiz genelinde lise, okul öncesi, ortaokul ve ilkokulda eğitim gören 42 bin 430 öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulunda düzenlenen programda sınıfları ziyaret eden Vali Arslantaş, protokol üyeleri ve öğretmenler ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne dağıtım töreni sonunda İlkokul 4. sınıf öğrencilerine konuşan Vali Arslantaş, “4 yıl önce ilkokula başladınız ve ilkokulu bitirdiniz. 4 yıl sonra ortaokul bitecek. 8 yıl sonra lise bitecek. 12 ya da 13 yıl sonra üniversite bitecek. Üniversite bittikten sonra her biriniz karşınızda gördüğünüz beyefendilerin, hanımefendilerin yerine geçeceksiniz. Siz bizim, milletimizin, ülkemizin geleceğinizsiniz. Onun için hepiniz bizim gözbebeğimizsiniz. Biz sizi çok seviyoruz. Lütfen tatilde iyi dinlenin annenin babanın sözünden çıkmayın. Ortaokulun hazırlığında neler yapabilirsiniz onun çalışmasını yapın. Okullar belirleyeceksiniz. Bir kısmınız burada, bir kısmınız velisinin mesleği itibari ile bir başka ilde okula devam edecek. Ama burada kurduğunuz dostluklarınızı, arkadaşlıklarınızı hiçbir zaman unutmayın. Ben hepinize hayatınızın bundan sonraki kısmında başarı diliyorum. İyi tatiller çocuklar” dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin ve velilerin mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

2021-2022 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle İlimiz genelinde lise, okul öncesi, ortaokul ve ilkokulda eğitim gören 42 bin 430 öğrenci bugün karnelerini alarak yaz tatiline girdiler.

Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulunda düzenlenen programda sınıfları ziyaret eden Vali Arslantaş, protokol üyeleri ve öğretmenler ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtım töreni sonunda İlkokul 4. sınıf öğrencilerine konuşan Vali Arslantaş, “4 yıl önce ilkokula başladınız ve ilkokulu bitirdiniz. 4 yıl sonra ortaokul bitecek. 8 yıl sonra lise bitecek. 12 ya da 13 yıl sonra üniversite bitecek. Üniversite bittikten sonra her biriniz karşınızda gördüğünüz beyefendilerin, hanımefendilerin yerine geçeceksiniz. Siz bizim, milletimizin, ülkemizin geleceğinizsiniz. Onun için hepiniz bizim gözbebeğimizsiniz. Biz sizi çok seviyoruz. Lütfen tatilde iyi dinlenin annenin babanın sözünden çıkmayın. Ortaokulun hazırlığında neler yapabilirsiniz onun çalışmasını yapın. Okullar belirleyeceksiniz. Bir kısmınız burada, bir kısmınız velisinin mesleği itibari ile bir başka ilde okula devam edecek. Ama burada kurduğunuz dostluklarınızı, arkadaşlıklarınızı hiçbir zaman unutmayın. Ben hepinize hayatınızın bundan sonraki kısmında başarı diliyorum. İyi tatiller çocuklar” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.