VALİ ARSLANTAŞ, TAŞKAPI KÖYÜNDE DÜZENLENEN KAHVALTI VE FİZİKSEL AKTİVİTE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.06.2022 - 16:14, Güncelleme: 13.06.2022 - 16:14
 

VALİ ARSLANTAŞ, TAŞKAPI KÖYÜNDE DÜZENLENEN KAHVALTI VE FİZİKSEL AKTİVİTE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Taşkapı Köyü Şehit Mükerrem Varol İlkokulu bahçesinde öğrencilere yönelik düzenlenen kahvaltı ve fiziksel aktivite etkinliğine katıldı.
İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı, Burdur Dernekler Federasyonu ve Taşkapı Köyü Muhtarlığı desteği ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi personeli tarafından verilen bilgiler doğrultusunda kahvaltılarını yaptılar. Öğrenciler ile birlikte Fizyoterapist eşliğinde egzersiz yapan Vali Arslantaş ve protokol üyeleri daha sonra öğrenciler arasında düzenlenen Topaç Çevirme Yarışması, Kocaayak Yarışması ve Heykel Dansı gösterisini izlediler. Program sonunda öğretmenlere, sağlık çalışanlarına, Muhtar Osman Onay ve azalarına, kurum müdürlerine Vali Arslantaş tarafından Safahat Kitabı takdim edildi. Vali Arslantaş, programa katılan köy sakinleri ile bir süre sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Taşkapı Köyü Şehit Mükerrem Varol İlkokulu bahçesinde öğrencilere yönelik düzenlenen kahvaltı ve fiziksel aktivite etkinliğine katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı, Burdur Dernekler Federasyonu ve Taşkapı Köyü Muhtarlığı desteği ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi personeli tarafından verilen bilgiler doğrultusunda kahvaltılarını yaptılar.

Öğrenciler ile birlikte Fizyoterapist eşliğinde egzersiz yapan Vali Arslantaş ve protokol üyeleri daha sonra öğrenciler arasında düzenlenen Topaç Çevirme Yarışması, Kocaayak Yarışması ve Heykel Dansı gösterisini izlediler.
Program sonunda öğretmenlere, sağlık çalışanlarına, Muhtar Osman Onay ve azalarına, kurum müdürlerine Vali Arslantaş tarafından Safahat Kitabı takdim edildi.

Vali Arslantaş, programa katılan köy sakinleri ile bir süre sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.