VALİ ARSLANTAŞ , YARIYIL TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.01.2022 - 15:51, Güncelleme: 21.01.2022 - 16:00
 

VALİ ARSLANTAŞ , YARIYIL TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Vali Arslantaş , Yarıyıl Tatiline Giren Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Vali Arslantaş Gazi İlkokulunda  düzenlenen karne dağıtım programında, 1-A, 1–B ve 1-C Sınıfı öğrencilerine karne ve başarı belgelerini dağıtarak öğrencilerle yakinen ilgilendi. Öğrencileri tebrik eden Vali Arslantaş, bu tatili dinlenerek geçirmeleri söyleyerek ikinci döneme daha dinç başlamalarını istedi. Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminde de  başarılarınızın devamını dilediğini sözlerine ekledi.   Burdur Merkez ve İlçelerimizde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 42 bin 407 öğrenci bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.   Karne dağıtım törenine başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Vali Arslantaş , Yarıyıl Tatiline Giren Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Vali Arslantaş Gazi İlkokulunda  düzenlenen karne dağıtım programında, 1-A, 1–B ve 1-C Sınıfı öğrencilerine karne ve başarı belgelerini dağıtarak öğrencilerle yakinen ilgilendi. Öğrencileri tebrik eden Vali Arslantaş, bu tatili dinlenerek geçirmeleri söyleyerek ikinci döneme daha dinç başlamalarını istedi. Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminde de  başarılarınızın devamını dilediğini sözlerine ekledi.

 

Burdur Merkez ve İlçelerimizde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 42 bin 407 öğrenci bugün karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdiler.

 

Karne dağıtım törenine başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.