VALİ ARSLANTAŞ’TAN ÇAVDIR İLÇESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.06.2022 - 15:17, Güncelleme: 30.06.2022 - 15:17
 

VALİ ARSLANTAŞ’TAN ÇAVDIR İLÇESİNE ZİYARET

Burdur Valisi Ali Arslantaş yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemek için Çavdır İlçesine ziyarette bulundu.
İlk olarak Çavdır Kültür Evi İnşaat alanına ziyarette bulunan Vali Arslantaş, İl Özel İdaresi Şube Müdürü Ali Özeren’den bilgi aldı. Vali Arslantaş daha sonra 7500 metre kare alana sahip olan Çavdır Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu İnşaatını yerinde inceledi. İnceleme ziyaretinde yer alan Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Vali Arslantaş’a yüzde 90’ı tamamlanmış Çavdır Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu İnşaatı hakkında bilgi verdi.  Vali Arslantaş’ın yaptığı niceleme ziyaretinde Çavdır Kaymakam Vekili Tugay Cantürk, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve sorumlu personel yer aldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemek için Çavdır İlçesine ziyarette bulundu.

İlk olarak Çavdır Kültür Evi İnşaat alanına ziyarette bulunan Vali Arslantaş, İl Özel İdaresi Şube Müdürü Ali Özeren’den bilgi aldı.
Vali Arslantaş daha sonra 7500 metre kare alana sahip olan Çavdır Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu İnşaatını yerinde inceledi. İnceleme ziyaretinde yer alan Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Vali Arslantaş’a yüzde 90’ı tamamlanmış Çavdır Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu İnşaatı hakkında bilgi verdi.

  Vali Arslantaş’ın yaptığı niceleme ziyaretinde Çavdır Kaymakam Vekili Tugay Cantürk, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve sorumlu personel yer aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.