VALİ ARSLANTAŞ’TAN VALİ BARUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.05.2022 - 08:47, Güncelleme: 24.05.2022 - 08:47
 

VALİ ARSLANTAŞ’TAN VALİ BARUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Isparta ziyaretleri kapsamında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulunan Vali Ali Arslantaş ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı, daha sonra Isparta Valisi olarak atanan Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler. Vali Arslantaş ve Vali Yazıcı, Valilik Şeref Defterini imzalaması sonrası Vali Baruş’u makamında ziyaret ettiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Vali Arslantaş, Vali Baruş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Vali Baruş, ziyarette bulunan Vali Arslantaş’a Vali Yazıcı’ya ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkür etti.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta ziyaretleri kapsamında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulunan Vali Ali Arslantaş ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı, daha sonra Isparta Valisi olarak atanan Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.

Vali Arslantaş ve Vali Yazıcı, Valilik Şeref Defterini imzalaması sonrası Vali Baruş’u makamında ziyaret ettiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Vali Arslantaş, Vali Baruş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Baruş, ziyarette bulunan Vali Arslantaş’a Vali Yazıcı’ya ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkür etti.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.