Vali Koç, Niğde’de görevine başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.05.2022 - 16:05, Güncelleme: 18.05.2022 - 16:06
 

Vali Koç, Niğde’de görevine başladı

Vali Koç, Niğde’de görevine başladı
CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Niğde Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Koç, Niğde’de görevine başladı. Niğde Valiliği bahçesinde Vali Mustafa Koç için karşılama töreni düzenlendi. Karşılamanın ardından açıklamada bulunan Vali Koç, şunları dedi: “Allah bize güvenen, itimat edip bu göreve layık gören devlet büyüklerimize ve aziz milletimize mahcup etmesin. Niğde'ye yabancı değilim, farklı sebeplerle gelip görmüşlüğüm var.  Kadim bir şehir Niğde, köklü bir kültürü var. Son zamanlarda da kabuğunu kırdı, Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber el birliğiyle güç birliğiyle fikir birliğiyle birbirimizle dayanışma içinde eksikliklerimizi tamamlayarak daha önce yapılmış hizmetlerin üzerine bir şeyler koyabilirsek ne mutlu bize. Bu şehrin kalkınması için, vatandaşlarımızın huzuru için refahı için hizmet etmiş, valilerimize kamu görevlilerimize teşekkür ederim. 5 ilçemizde yaşayan yaklaşık 363 bin vatandaşımızın hepsine selam ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi mahçup etmesin” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Vali Koç, Niğde’de görevine başladı

CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Niğde Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Koç, Niğde’de görevine başladı.

Niğde Valiliği bahçesinde Vali Mustafa Koç için karşılama töreni düzenlendi. Karşılamanın ardından açıklamada bulunan Vali Koç, şunları dedi: “Allah bize güvenen, itimat edip bu göreve layık gören devlet büyüklerimize ve aziz milletimize mahcup etmesin. Niğde'ye yabancı değilim, farklı sebeplerle gelip görmüşlüğüm var.  Kadim bir şehir Niğde, köklü bir kültürü var. Son zamanlarda da kabuğunu kırdı, Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber el birliğiyle güç birliğiyle fikir birliğiyle birbirimizle dayanışma içinde eksikliklerimizi tamamlayarak daha önce yapılmış hizmetlerin üzerine bir şeyler koyabilirsek ne mutlu bize. Bu şehrin kalkınması için, vatandaşlarımızın huzuru için refahı için hizmet etmiş, valilerimize kamu görevlilerimize teşekkür ederim. 5 ilçemizde yaşayan yaklaşık 363 bin vatandaşımızın hepsine selam ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi mahçup etmesin” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.