Veteriner Hekimler Odası'nda Üstüner'le devam

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2022 - 10:33, Güncelleme: 26.09.2022 - 14:57
 

Veteriner Hekimler Odası'nda Üstüner'le devam

Veteriner Hekimler Odası'nda Üstüner'le devam
 BURDUR Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na Kazım Üstüner yeniden seçildi. Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü salonunda yapılan 16'ncı olağan genel kurulda Kazım Üstüner yeniden Burdur Veteriner Hekimler Odası başkanlığına seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Akif Aslan, Mehmet Ayhan Kara, Ömer Çevik ve Osman Talayman. Genel kurulda büyük kongre delegeliklerine ise Prof. Dr. Hakan Öner, Yüksel Güldalı, Şahin Bakır, Veli Okur, Özer Varol ve Mehmet Rahmi Gürpınar seçildi. FOTOĞRAFLI  
Veteriner Hekimler Odası'nda Üstüner'le devam

 BURDUR Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na Kazım Üstüner yeniden seçildi.

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü salonunda yapılan 16'ncı olağan genel kurulda Kazım Üstüner yeniden Burdur Veteriner Hekimler Odası başkanlığına seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Akif Aslan, Mehmet Ayhan Kara, Ömer Çevik ve Osman Talayman. Genel kurulda büyük kongre delegeliklerine ise Prof. Dr. Hakan Öner, Yüksel Güldalı, Şahin Bakır, Veli Okur, Özer Varol ve Mehmet Rahmi Gürpınar seçildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.