Yaralı dağ keçisi kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.07.2022 - 18:40, Güncelleme: 26.07.2022 - 08:57
 

Yaralı dağ keçisi kurtarıldı

Yaralı dağ keçisi kurtarıldı
 MUĞLA'nın Datça ilçesinde, Mesudiye Mahallesi kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı bulunan yavru dağ keçisi, Belediye ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerince kurtarıldı.   Mesudiye Mahallesi kırsalında, yaralı dağ keçisini gören vatandaşlar, Datça Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, yaralı dağ keçisini bulunduğu bölgeden çıkartarak koruma altına aldı. Belediye görevlilerinin çağrısı üzerine bölgeye intikal eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen yavru dağ keçisi, tedavi altına alındı. Kurtarma operasyonu 55 dakika içerisinde tamamlandı. Benzer olaylarla karşılaşılması durumunda, Belediye ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bilgi verilmesi istendi.  (DHA) FOTOĞRAF    
Yaralı dağ keçisi kurtarıldı

 MUĞLA'nın Datça ilçesinde, Mesudiye Mahallesi kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı bulunan yavru dağ keçisi, Belediye ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerince kurtarıldı.

 
Mesudiye Mahallesi kırsalında, yaralı dağ keçisini gören vatandaşlar, Datça Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, yaralı dağ keçisini bulunduğu bölgeden çıkartarak koruma altına aldı. Belediye görevlilerinin çağrısı üzerine bölgeye intikal eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen yavru dağ keçisi, tedavi altına alındı. Kurtarma operasyonu 55 dakika içerisinde tamamlandı. Benzer olaylarla karşılaşılması durumunda, Belediye ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bilgi verilmesi istendi.  (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.