YARIŞMANIN BAŞARISI PASTA KESİLEREK KUTLANDI

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.12.2021 - 18:23, Güncelleme: 27.12.2021 - 18:27
 

YARIŞMANIN BAŞARISI PASTA KESİLEREK KUTLANDI

Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İstanbul 18. Uluslararası Gastromi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda elde edilen başarı pasta kesilerek kutlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında 81 İldeki proje okulları arasında yer alan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İstanbul 18. Uluslararası Gastromi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda elde edilen başarı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU öncülüğünde, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi ÖREN, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden Yavuz TÜLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Erdoğan, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri, yarışmada dereceye giren öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katılımı ile pasta keserek kutlandı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU kutlamada, emeği geçenleri ve öğrencileri tebrik ederek, Öğrencilerimizin elde ettiği başarı ilimiz ve ilçemizin için çok önemlidir. Özellikle yarışma sonrası verilen WACS belgesinin uluslararası düzeyde geçerli olması meslek hayatlarına ışık tutacaktır. Okulumuzu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamı dilerim" dedi.
Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İstanbul 18. Uluslararası Gastromi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda elde edilen başarı pasta kesilerek kutlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında 81 İldeki proje okulları arasında yer alan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İstanbul 18. Uluslararası Gastromi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda elde edilen başarı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU öncülüğünde, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi ÖREN, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden Yavuz TÜLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Erdoğan, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri, yarışmada dereceye giren öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katılımı ile pasta keserek kutlandı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU kutlamada, emeği geçenleri ve öğrencileri tebrik ederek, Öğrencilerimizin elde ettiği başarı ilimiz ve ilçemizin için çok önemlidir. Özellikle yarışma sonrası verilen WACS belgesinin uluslararası düzeyde geçerli olması meslek hayatlarına ışık tutacaktır. Okulumuzu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamı dilerim" dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.