Yaşadığı işyerinde ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.01.2023 - 16:53, Güncelleme: 23.01.2023 - 16:53
 

Yaşadığı işyerinde ölü bulundu

Yaşadığı işyerinde ölü bulundu
  Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir binanın altındaki dükkanda yaşayan ve bir süredir komşularının haber alamadığı Naci Yanık (71), camı kırılarak girilen işyerinde ölü bulundu. Olay, öğle saatlerinde Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir Mehmet Pırıltı Caddesi üzerindeki binanın en alt katındaki dükkanda yaşayan Naci Yanık'tan komşuları bir süredir haber alamadı. Son günlerde dışarı çıkmayan Yanık'ı kontrol etmek isteyen komşuları camdan baktıklarında yaşlı adamı koltuğun üzerinde hareketsiz halde yatarken gördü. Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri dükkanın dış kapısındaki camı kırıp, kilitli kapıyı açtı. Hareketsiz yatan Yanık'ı kontrol eden sağlık ekipleri, adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Yanık'ın cansız bedeni, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Yaşadığı işyerinde ölü bulundu

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir binanın altındaki dükkanda yaşayan ve bir süredir komşularının haber alamadığı Naci Yanık (71), camı kırılarak girilen işyerinde ölü bulundu.

Olay, öğle saatlerinde Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir Mehmet Pırıltı Caddesi üzerindeki binanın en alt katındaki dükkanda yaşayan Naci Yanık'tan komşuları bir süredir haber alamadı. Son günlerde dışarı çıkmayan Yanık'ı kontrol etmek isteyen komşuları camdan baktıklarında yaşlı adamı koltuğun üzerinde hareketsiz halde yatarken gördü.

Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri dükkanın dış kapısındaki camı kırıp, kilitli kapıyı açtı. Hareketsiz yatan Yanık'ı kontrol eden sağlık ekipleri, adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Yanık'ın cansız bedeni, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.