Yeni yılın ilk gününde camide buluştular

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.01.2023 - 08:57, Güncelleme: 02.01.2023 - 08:57
 

Yeni yılın ilk gününde camide buluştular

Yeni yılın ilk gününde camide buluştular
 BURDURLULAR yeni yılın ilk gününde Ulu Cami'de buluştu. İl Müftülüğü'nün her hafta pazar günü düzenlediği 'Ailemle Camideyiz' etkinliği kapsamında Burdurlular yeni yılın ilk gününde sabah namazında Ulu Cami'de buluştu. Sabah namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim; namaz sonrası ise ilahi ve kasideler okundu. İl Müftüsü Enver Türkmen'in dua etmesinin ardından cemaate çorba ve çay ikram edildi. FOTOĞRAFLI  
Yeni yılın ilk gününde camide buluştular

 BURDURLULAR yeni yılın ilk gününde Ulu Cami'de buluştu.

İl Müftülüğü'nün her hafta pazar günü düzenlediği 'Ailemle Camideyiz' etkinliği kapsamında Burdurlular yeni yılın ilk gününde sabah namazında Ulu Cami'de buluştu. Sabah namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim; namaz sonrası ise ilahi ve kasideler okundu. İl Müftüsü Enver Türkmen'in dua etmesinin ardından cemaate çorba ve çay ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.