Yiyecek arayan ayı, arı kovanlarını parçaladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.03.2022 - 13:39, Güncelleme: 29.03.2022 - 13:39
 

Yiyecek arayan ayı, arı kovanlarını parçaladı

Yiyecek arayan ayı, arı kovanlarını parçaladı
İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) -  TOKAT'ın Erbaa ilçesinde  yiyecek arayan ayı, Erhan Tokatlı'ya ait arı kovanlarını parçaladı.  İlçeye bağlı Ocakbaşı köyünde yaşayan Erhan Tokatlı'nın köy mezrasında yer alan kovanlarına ayı saldırdı. Ayı saldırısı nedeniyle 20'ye yakın kovan zarar görürken binlerce arı da telef oldu. Arıların bakımı için kovanlarının olduğu alana giden ve gördüğü manzara karşısında şok olan Tokatlı zararının 30 bin lira civarında olduğunu söyledi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Yiyecek arayan ayı, arı kovanlarını parçaladı

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) -  TOKAT'ın Erbaa ilçesinde  yiyecek arayan ayı, Erhan Tokatlı'ya ait arı kovanlarını parçaladı. 
İlçeye bağlı Ocakbaşı köyünde yaşayan Erhan Tokatlı'nın köy mezrasında yer alan kovanlarına ayı saldırdı. Ayı saldırısı nedeniyle 20'ye yakın kovan zarar görürken binlerce arı da telef oldu. Arıların bakımı için kovanlarının olduğu alana giden ve gördüğü manzara karşısında şok olan Tokatlı zararının 30 bin lira civarında olduğunu söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.