Yolcu otobüsü refüje çarptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2022 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 09:48
 

Yolcu otobüsü refüje çarptı

Yolcu otobüsü refüje çarptı
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü refüje çarptı. Yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi. Kaza, saat 05.00 sularında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 62'nci kilometresindeki Sandıklı Zahire Pazarı yakınlarında meydana geldi. Fethiye- İstanbul seferi yapan Osman K. yönetimindeki 48 DG 907 plakalı 30 yolcu bulunan otobüs şoförün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu refüje çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken, panik yaşayan yolcular eşyaları ile birlikte başka bir otobüse nakledilerek yoluna devam etti. Maddi hasar meydana gelen otobüs ise yoldan kaldırıldı. FOTOĞRAFLI
Yolcu otobüsü refüje çarptı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü refüje çarptı. Yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi.
Kaza, saat 05.00 sularında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 62'nci kilometresindeki Sandıklı Zahire Pazarı yakınlarında meydana geldi. Fethiye- İstanbul seferi yapan Osman K. yönetimindeki 48 DG 907 plakalı 30 yolcu bulunan otobüs şoförün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu refüje çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken, panik yaşayan yolcular eşyaları ile birlikte başka bir otobüse nakledilerek yoluna devam etti. Maddi hasar meydana gelen otobüs ise yoldan kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.