Yolcu otobüsü, TIR ve kamyonun karıştığı kazada 15 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.02.2022 - 13:48, Güncelleme: 04.02.2022 - 13:55
 

Yolcu otobüsü, TIR ve kamyonun karıştığı kazada 15 yaralı

Yolcu otobüsü, TIR ve kamyonun karıştığı kazada 15 yaralı
 AFYONKARAHİSAR'da İbrahim Kutay kullandığı kamyonla yol kenarında duran TIR'a, yolcu otobüsü de kaza yapan araçlara çarptı. Zincirleme kazada kamyon sürücüsü ile yolcu otobüsündeki 2'si çocuk 14 kişi yaralandı. Kaza saat 05.15'te Afyonkarahisar-Ankara karayolu Susuz Kavşağı'nda meydana geldi. İbrahim Kutay idaresindeki 10 SB 689 plakalı kamyon, yolun sağ tarafında duran İbrahim Akça yönetimindeki 45 SB 055 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Bayram Karabulut'un kullandığı 34 YK 7300 plakalı yolcu otobüsü de kaza yapan TIR ile kamyona çarptı. Kazada sürücülerden İbrahim Kutay ile otobüste bulunan 2'si çocuk 14 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar'daki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. FOTOĞRAFLI  
Yolcu otobüsü, TIR ve kamyonun karıştığı kazada 15 yaralı

 AFYONKARAHİSAR'da İbrahim Kutay kullandığı kamyonla yol kenarında duran TIR'a, yolcu otobüsü de kaza yapan araçlara çarptı. Zincirleme kazada kamyon sürücüsü ile yolcu otobüsündeki 2'si çocuk 14 kişi yaralandı.

Kaza saat 05.15'te Afyonkarahisar-Ankara karayolu Susuz Kavşağı'nda meydana geldi. İbrahim Kutay idaresindeki 10 SB 689 plakalı kamyon, yolun sağ tarafında duran İbrahim Akça yönetimindeki 45 SB 055 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Bayram Karabulut'un kullandığı 34 YK 7300 plakalı yolcu otobüsü de kaza yapan TIR ile kamyona çarptı. Kazada sürücülerden İbrahim Kutay ile otobüste bulunan 2'si çocuk 14 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar'daki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.