Yolun karşısına geçerken otomobil çarpan genç öldü, sürücü kaçtı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.12.2021 - 12:08, Güncelleme: 20.12.2021 - 12:12
 

Yolun karşısına geçerken otomobil çarpan genç öldü, sürücü kaçtı

Yolun karşısına geçerken otomobil çarpan genç öldü, sürücü kaçtı
 ŞANLIURFA'da yolun karşısına geçerken otomobil çarpan Muhammed Furkan Çiftyavuz (21) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaza sonrası kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Kaza, dün akşam saatlerinde Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 42 ATY 970 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammed Furkan Çitfyavuz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Çiftyavuz, ağır yaralandı. Sürücü ise otomobilini olay yerinde bırakıp, kaçtı. Kazayı görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ilk müdahalenin ardından Çiftyavuz'u ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Çiftyavuz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.    
Yolun karşısına geçerken otomobil çarpan genç öldü, sürücü kaçtı

 ŞANLIURFA'da yolun karşısına geçerken otomobil çarpan Muhammed Furkan Çiftyavuz (21) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaza sonrası kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 42 ATY 970 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammed Furkan Çitfyavuz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Çiftyavuz, ağır yaralandı. Sürücü ise otomobilini olay yerinde bırakıp, kaçtı. Kazayı görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ilk müdahalenin ardından Çiftyavuz'u ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Çiftyavuz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.