Yunus polisleri kaza yaptı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.01.2023 - 14:21, Güncelleme: 04.01.2023 - 14:21
 

Yunus polisleri kaza yaptı

Yunus polisleri kaza yaptı
 BURDUR Emniyet Müdürlüğü Yunus timinde görevli 2 polis memuru, gizli buzlanma sebebiyle motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hafif yaralandı. Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Değirmenler Mahallesi Susamlık Tepesi yolunda meydana geldi. Yunus timlerinde görevli polis memuru Ç.Ö.'nün kullandığı motosiklet devriye görevi sırasında yoldaki gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda savruldu. Motosiklette bulunan polis memurları Ç.Ö. ve S.T.U. son anda buz üzerinde kayan motosikletten atladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptığı polis memurları daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 2 polisin hafif yaralandığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. FOTOĞRAFLI  
Yunus polisleri kaza yaptı

 BURDUR Emniyet Müdürlüğü Yunus timinde görevli 2 polis memuru, gizli buzlanma sebebiyle motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hafif yaralandı.

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Değirmenler Mahallesi Susamlık Tepesi yolunda meydana geldi. Yunus timlerinde görevli polis memuru Ç.Ö.'nün kullandığı motosiklet devriye görevi sırasında yoldaki gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda savruldu. Motosiklette bulunan polis memurları Ç.Ö. ve S.T.U. son anda buz üzerinde kayan motosikletten atladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptığı polis memurları daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 2 polisin hafif yaralandığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.